Websites testen

Hoe werkt het?

Overzicht studies

Ben je op zoek naar een eenvoudige en consistente manier om geld te verdienen vanuit huis, gewoon achter je computer? Wij hebben tot wel €400 per maand verdiend door slechts 1-2 uur per dag websites te testen.

Makkelijk Beginnen Het kost niets om je in te schrijven, je hebt alleen een goede microfoon, een e-mailadres en soms een webcam nodig. Registreren duurt meestal maar enkele minuten en je kunt meteen aan de slag. Onze tip is om je bij meerdere sites tegelijk in te schrijven en direct de proeftesten te doen. Door de beste aanbieders te combineren met veel beschikbare testen, kun je je maandelijkse verdiensten laten oplopen tot meer dan €400.

Ontdek hoe het werkt!

Hoeveel kan je verdienen?

Een opdracht geeft je toegang tot wat het bedrijf graag getest wil hebben. Meestal zijn het enkele vragen over een website of platform (bijvoorbeeld, het doel van de website of het vinden van de inlogpagina). Tijdens het zoeken naar antwoorden geef je live verslag via de microfoon. Ze willen weten of je informatie gemakkelijk kunt vinden, of de informatie waardevol is en of de website er goed uitziet. Er zijn geen foute antwoorden; het draait om jouw mening. Na de test krijg je direct je vergoeding of wordt de test ter goedkeuring aan het bedrijf aangeboden. In dat geval ontvang je je vergoeding meestal binnen een week. Vergoedingen variëren per platform, meestal rond €10 per test, maar het kan oplopen tot €200.

Website (clickable)
Verdiensten
Tijd
Benodigheden
Activiteiten
+- $10 per test
+- 15 minuten per test
Microfoon (soms webcam)
+- 60 minuten per test
Microfoon of op locatie
Website & App beoordelen Testen en vragen beantwoorden
+- $50-200 per test
+- 60-240 minuten per test
Meestal op locatie
Website & app testen
Microfoon (soms webcam)

FAQ

Je kunt tot €400 per maand verdienen door websites te testen.

Het duurt meestal slechts enkele minuten om je te registreren, en je kunt direct aan de slag.

Nee, je hebt geen speciale expertise nodig; het draait om jouw mening.

Quick Links

Privacy Policy

Term of Services

© 2023 Created with Royal Elementor Addons